Gietasfalt

Gama Asfalt is een Belgisch bedrijf dat in 1993 is opgericht. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gietasfalt.

Gietasfalt wordt voor verschillende toepassingen in de bouw gebruikt. We zullen u de eigenschappen en de verschillende mogelijke toepassingen van dit materiaal presenteren.

Het is ons doel om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden, dit wordt mogelijk gemaakt door ons ervaren personeel. Door onze middelen zijn we in staat om te voldoen aan de vraag voor werven van verschillende groottes. We hebben personeel dat zowel in Brussel als in Luik gevestigd is en we kunnen overal in België werken.

 

NEWS

News

 • 23-10-2018

  Gekleurde verharding te Baelen

  Gama heeft deze zomer in 2018 voor de firma Marcel Baguette een verharding in gekleurd gietasfalt uitgevoerd en dit in het kader van de herinrichting van de dorpskern te Baelen.

  Meer info
 • 23-10-2018

  GAMA ASPHALT verhuist !

  Vanaf 15 oktober 2018 :    

  DOORNVELD, 22 - 1731 ZELLIK 

  (Telefoon, Fax en E-mail onveranderd)

  Meer info
 • 07-04-2017

  2 werven te Mechelen

  Sinds 2014 is Gama vooral actief in Mechelen, in het kader van twee grote werven met als doel het verbeteren van de mobiliteit. We zijn nog steeds bezig met het nieuwe parkeergebouw van het station te Mechelen, we realiseren er een afdichtingslaag met bitumineuze membranen en gietasfalt. De oppervlaktes samen vormen samen meer dan 30.000 m2!

  Meer info

CONTACT